Leggen, Renoveren,  onderhoud en diverse timmerwerken
E-mail : bertrenders@onsnet.nu  Mobiel : +31 6 24 636 291
 

ONZE WERKZAAMHEDEN 

We zijn een klein bedrijf met veel verschillende werkzaamheden, hieronder hebben we er een aantal benoemd. 


AANSCHAf

Er is erg veel keus in houten vloeren; houtsoorten, kleuren, afwerkingen, manieren van leggen/patronen. Neem vrijblijvend contact op en maak een afspraak om samen met ons te bekijken wat er mogelijk is.

LEGGEN

Door de jarenlange ervaring hebben we een ruime kennis in het leggen en bewerken van houten vloeren. Welke ondervloer, moet de vloer zwevend of vast, afwerking, de luchtvochtigheid allerlei factoren zijn belangrijk.

SCHUREN EN BEWERKEN

Bent u niet meer tevreden met de uitstraling van de vloer of is deze beschadigd of wil je hem moderniseren? Er kan heel veel, informeer naar de mogelijkheden.

TRAPPEN

Heeft u een trap in uw woning maar is deze niet meer naar uw zin of heeft u een huis gekocht maar u vindt de trap niet mooi en wilt u deze met hout laten bekleden? Dan kunt u met ons contact opnemen en kunnen we samen kijken wat bij u en uw woning past.

VLOERVERWARMING

Tegenwoordig zijn er veel houten vloeren die probleemloos op vloerverwarming gelegd kunnen worden, zelfs vloerkoeling is een optie.

ONDERHOUD

Na jaren gebruik kan een houten vloer gebruikssporen krijgen, regelmatig onderhoud kan dit vertragen en ook de vloer weer mooier maken, ook verlengd dit de levensduur van de vloer. 

Wij kunnen de vloer ook voor u schoonmaken/reinigen en weer behandelen met de bijbehorende producten zodat deze weer mooi is en langer mee kan.

SCHADE 

Heeft u schade aan uw vloer, bijvoorbeeld krassen of plekken door het verschuiven van meubels of een kleine verbouwing, wij lossen dit voor u op.

WATERSCHADE

Ook voor een taxatierapport kunt u, tegen een geringe vergoeding, bij ons terecht. Als we de opdracht tot herstel krijgen gaat deze vergoeding uiteraard van de rekening af.

 


 
E-mailen
Bellen